Knihy, oblečení i věci pro miminka. V Žatci proběhla výměna nepotřebných věcí, další šanci máte v září
Máte doma kabelky, které už nenosíte, ale je vám líto je vyhodit? Vyměňte je za něco potřebného. Ilustrační foto
Louny

Žatec - Výměna nepotřebných věcí, tedy SWAP, se ve čtvrtek opět konal ve Dvoře U svatého Jakuba. Pořadatelem je Sociální centrum pro rodinu.

Ve Svatojakubském dvoře se sešly knihy, oblečení, ale také vak, závěs pro mininko či teploměry. Věci, které sami nepotřebují, tam mohou lidé zanechat. A naopak jiné, které se jim líbí nebo hodí, si mohou odnést. Co zůstane do večera, nazmar nepřijde. „Stejně jako minule to předáme spolku Vavřinec, který to použije třeba v azylovém domě,“ vysvětlila Ivana Benešová ze Sociálního centra pro rodinu.

Další SWAP, který dává věcem druhou šanci, připravuje Sociální centrum pro rodinu na polovinu září opět do Dvora U svatého Jakuba.

(kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru