Státní šikana! Lidé se svolávají k demonstraci proti rouškám a chaosu
Ilustrační foto: CC0
Louny

Teplice - Demonstrace proti plošným mimořádným nařízením, proti chaosu a mocenské zvůli se chystá v Teplicích. Lidé se na ni svolávají prostřednictvím Facebooku.

"Po více než půl roce od počátku pandemie COVID-19 odmítáme plošná opatření a žádáme opatření cílená. Žádáme aby zásahy do práv jednotlivců byly důvodné, prokazatelně účinné, neohrožovaly zdraví a nezpůsobovaly utrpení. Aby bylo vždy zváženo zda nelze použít jiný, šetrnější způsob ochrany proti viróze. Žádáme, aby právo jednotlivce bylo při prosazování veřejných zájmů vždy zohledněno," uvádí organizátorka prostestu Veronika Vajnerová. Facebooková událost je zde.

Demonstranti budou požadovat jasnou koncepci a zdůvodnění mimořádných opatření konkrétními výzkumy. "Týká se to všech opatření zasahujících do práv a svobod, tedy jak roušek, tak shromažďování, omezení v zdravotnických zařízeních a zařízeních lůžkové péče a případných dalších. K dispozici bude k podpisu petice s výše uvedeným textem," sděluje Veronika Vajnerová.

Demonstrace proti plošným restrikcím státu se má konat v pondělí 31. srpna mezi 17. a 18. hodinou na náměstí Svobody v Teplicích.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru