Tajemnice městského úřadu v Žatci má koronavirus. Přečtěte si její prohlášení
ilustrační foto
Louny

Žatec - V pátek 4. září jsem byla testována na COVID-19. Výsledky testu jsou pozitivní. Nejsem si vědoma žádného kontaktu s pozitivní osobou, testována jsem byla z vlastní iniciativy pro zdravotní potíže připomínající chřipku (rýma, kašel, bolest hlavy, nechutenství).

Vzhledem k možnému dopadu byly vyhodnoceny, ve spolupráci s Krajskou hygienickou stanicí, všechny osoby, s kterými jsem přišla do styku. Tyto osoby, včetně vedení města, podstoupí test a nařízenou karanténu.

Karanténa je 10ti denní a odvíjí se od posledního kontaktu s mou osobou. V karanténě jsou všichni účastníci jednání rady města, které proběhlo dne 31.08.2020 a dále vedoucí a pracovníci, s kterými jsem byla v úzkém kontaktu.

Chod městského úřadu je zajištěn, všichni pracovníci s nařízenou karanténou vykonávají činnost na home office.

Vzhledem k nastalé situaci se ruší i jednání zastupitelstva města dne 10.09.2020. Nový termín jednání zastupitelstva bude včas oznámen.

Tato zkušenost ukazuje, že i nadále nemůžeme podceňovat situaci. Chovejme se vzájemně zodpovědně, nikdo nevíme, kde se můžeme nakazit.

(Ing. Helena Šmeráková, tajemnice MěÚ Žatec)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru