V žatecké nemocnici neleží žádný pacient s covidem, nově tam nabízejí preventivní projekt C
ilustrační foto
Louny

Žatec - V normálním režimu bez zvláštních opatření funguje v posledních týdnech Nemocnice Žatec. Po jarní výluce, způsobené koronavirovou epidemií, se nemocnice dostala v září na 90 procent výkonnosti. Jediným aktuálním opatřením proti koronaviru je omezený režim návštěv.

„Máme dostatek dezinfekčních prostředků a ochranných prostředků pro personál. V současné době žádná zvláštní opatření, mimo omezeného režimu návštěv, neplánujeme. V nemocnici není hospitalizován žádný pacient COVID pozitivní,“ popsal ředitel nemocnice Jindřich Zetek současnou situaci.

Nově nemocnice nabízí v souvislosti s hrozbou infekčních onemocnění, jako je chřipka či COVID-19, preventivní projekt C. Jde o intravenózní aplikaci vitaminu C, jehož dostatečné množství je nezbytné pro správné fungování imunitního systému. Zájemci si mohou zaplatit aplikaci vitaminu C pod lékařským dozorem.

Žatecká nemocnice na jaře několik týdnů provozovala odběrové místo pro testování na COVID-19. Aktuálně tuto službu nezajišťuje, ale vedení města se snaží vytvořit podmínky, aby odběrové místo v Žatci co nejdříve opět fungovalo.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru