Zloděj v drogerii netroškařil, zmizel s parfémy za 10 tisíc. Teď ho chytili
ilustrační foto
Louny

Podbořany - Ve zkráceném přípravném řízení řeší podbořanští policisté krádež několika parfémů, ke které došlo v poslední prázdninový den.

Původně neznámý pachatel vstoupil odpoledne do prodejny drogérie v Podbořanech a z regálu odcizil celkem osm parfémů různých značek v celkové hodnotě převyšující 10 tisíc korun. Pak prodejnu opustil.

Policisté provedli ve věci šetření a zjistili, kdo se měl krádeže dopustit. "Podezřelým je 28letý muž z obce na Lounsku. Tomu minulý týden sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za který mu v případě uznání viny hrozí až dvouleté vězení," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru