Muž (31) na Žatecku distribuoval pervitin a marihuanu. Teď si vyslechl obvinění
ilustrační foto
Louny

Žatecko - Kriminalisté vyšetřují jednání 31letého muže, který měl podle jejich zjištění na Žatecku distribuovat drogy. K trestné činnosti mělo docházet nejméně od března tohoto roku až do současné doby.

Muž měl v místě svého bydliště v obci na Žatecku a v okolí Žatce distribuovat pervitin a marihuanu koncovým uživatelům těchto drog. K předání návykových látek mělo podle kriminalistů docházet většinou po předchozí telefonické dohodě.

Dotyčný nyní v důsledku svého počínání čelí trestnímu stíhání. "Obviněn byl z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Za jeho spáchání hrozí v tomto případě podle zákona až pětiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru