Muž se neštítil ani tohoto: Okradl své rodiče v domě, kde přespával. Pro peníze si pak přišel ještě jednou
ilustrační foto
Louny

Žatec - Ani skutečnost, že se jedná o vlastní rodiče, zřejmě neodradila 27letého muže od toho, aby je připravil o peníze. Poprvé mělo ke krádeži dojít v srpnu tohoto roku v Žatci.

Dotyčný si měl v bytě rodičů, kde s jejich svolením v té době přespával, z vitríny v obývacím pokoji vzít 25 tisíc korun. Matka tuto krádež původně neoznámila. V listopadu však za ní syn přišel s tím, že potřebuje peníze. Když mu je nechtěla dát, tak jí měl z peněženky vytáhnout několik bankovek v celkové hodnotě 10 tisíc korun a z bytu odejít.

"Po této události již matka vše oznámila policii. „Povedeného“ syna policisté zadrželi a vyšetřovatel zahájil jeho trestní stíhání pro trestný čin krádeže. S ohledem na skutečnost, že jedna z krádeží měla být spáchána v době vyhlášeného nouzového stavu, může být obviněný v krajním případě odsouzen až k osmiletému vězení," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru