Oblíbená relaxační místa v Žatci se otevírají: Sauna na koupališti dnes, bazén obchodní akademie v pondělí
Foto zdroj: město Žatec
Louny

Žatec - S omezeným počtem návštěvníků a na zkrácenou dobu se dnes otevírá sauna na koupališti. Omezení budou platit také pro návštěvu bazénu obchodní akademie, který se otevře v pondělí 7. prosince. Důležité ale je, že už se oblíbená relaxační místa otevírají.

Pro jejich provoz platí nařízení Vlády ČR, neboť v Česku dál platí protiepidemická opatření. Dnešním dnem je možné využívat třeba i tělocvičny, kam může nejvýše deset osob.

Stejný počet návštěvníků je maximem v sauně, kam navíc mohou lidé nejvýše na 3 hodiny – důvodem je snaha, aby se tam vystřídalo co nejvíce zájemců. Pro návštěvu je vhodné využít rezervační formulář, který je i s podrobnostmi umístěn zde: https://www.tsmzatec.cz/sauna

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru