Opravdu hrdinský čin! Mladík posprejoval zděný plot kostela sprosťárnami, řeší ho policie
ilustrační foto: CC0
Louny

Podbořansko - Druhý lednový týden přijali policisté oznámení o tom, že v obci na Podbořansku neznámý vandal posprejoval zděné oplocení kostela. Na místě bylo zjištěno, že zeď je přibližně v délce čtyřiceti metrů postříkána různými obrazci a nápisy, a to i vulgárními.

Policisté provedli šetření, kterým zjistili, že tvůrcem nápisů a obrazců by mohl být místní 21letý mladík. "Ten se k posprejování zdi přiznal a začátkem února si převzal sdělení podezření z trestného činu poškození cizí věci. Za jeho spáchání hrozí podle zákona v krajním případě i trest odnětí svobody až na jeden rok," dodala policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru