Mladíček si přihnul a vyrazil autem po Lounech. Opileckou jízdu stopli policisté
ilustrační foto
Louny

Lounsko - Odnětí svobody až na dva roky nebo zákaz činnosti hrozí 19letému mladíkovi z Lounska.

Minulý čtvrtek v pozdních večerních hodinách řídil dotyčný v Lounech vozidlo značky Renault, když ho stavěla policejní hlídka. Té při kontrole nepředložil žádné doklady potřebné k řízení a provozu vozidla. Dechová zkouška u něho navíc odhalila užití alkoholu, nadýchal hodnoty přes 1,5 promile.

Policisté zjistili, že řidič navíc užíval vozidlo, které není jeho, a které si vzal z areálu jedné společnosti, u které pracuje, bez vědomí majitele. Muže tedy zadrželi a vozidlo vrátili oprávněné osobě.

"Jednání mladého provinilce, který se při výslechu přiznal a uvedl, že se chtěl jenom projet, řeší policisté ve zkráceném přípravném řízení. Sdělili mu podezření z trestných činů neoprávněného užívání cizí věci a ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru