OBRAZEM: Jeden mrtvý, druhý zraněný. Toto jsou děsivé následky ranní čelní srážky
Následky čelní srážky. Foto: HZS Ústeckého kraje
Louny

Lounsko – Jeden člověk na místě zemřel, druhý je zraněný a skončil v nemocnici. Takové jsou následky čtvrteční ranní nehody na silnici číslo 7 u obce Sulec na Lounsku. K tragickému čelnímu střetu došlo před sedmou hodinou ranní.

„Řidič jedoucí ve směru od Loun na Prahu najel v místě křižovatky silnice první třídy č. 7 a silnice 2. třídy č. 607 ze zatím nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím osobním vozidlem. Řidič vozidla, který najel do protisměru, utrpěl těžké zranění, kterému i přes snahu zdravotníků o jeho záchranu na místě podlehl. Řidič dalšího vozidla utrpěl podle prvotních informací lehké zranění a byl převezen do nemocnice,“ uvádí policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Jedno z vozidel skončilo po nehodě v příkopu, druhé na komunikaci.

Silnice č. 7 je v místě nehody z důvodu odstranění následků nehody a jejího vyšetřování zcela uzavřena. Dopravu policisté odklánějí po objízdné trase ve směru od Loun přes Smolnice a ve směru od Prahy na Vrbno nad Lesy. „Obnovení provozu předpokládáme až kolem jedenácté hodiny,“ dodala mluvčí Policie ČR.

802nehodatouzetin2

1802nehodatouzetin

Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru