STALO SE: Opilý muž sprostě nadával a na ulici několikrát vystřelil z pistole!
Zajištěná zbraň. Foto: MP Most
Louny

Most - Na linku 156 mostecké městské policie zatelefonoval oznamovatel, že za domem pobíhá nějaký muž, vulgárně nadává a má v ruce střelnou zbraň.

Na místo byla vyslána motohlídka strážníků, kteří provedli kontrolu přilehlého parku, kde žádnou osobu odpovídající popisu nenalezli. "Strážníci na místě dál pátrali po uvedeném muži a zanedlouho si skutečně všimli osoby, která měla na pravém boku v otevřeném pouzdře krátkou střelnou zbraň, později bylo zjištěno, že se jedná o plynovou pistoli. Muž zároveň jevil známky požití alkoholu a hlasitě a vulgárně nadával," popisuje mluvčí městských policistů Veronika Loucká.

Když se k němu strážníci blížili, upadl na zem. Toho strážníci využili a za použití donucovacích prostředků podezřelému přiložili pouta. Na místo přijela také hlídka Policie ČR na oznámení oznamovatele na linku 158 o střelbě.

Muž z Litvínova následně přiznal, že ze zbraně několikrát vystřelil. Osobu si na místě převzala hlídka policistů Policie ČR k dalšímu šetření.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru