Hlasujte pro žateckou knihovnu v soutěži Náš evropský projekt
Městská knihovna v Žatci. Foto: Město Žatec
Louny

Žatec - Rekonstrukce Městské knihovny Žatec usiluje o hlasy ve veřejné soutěži Náš evropský projekt. V hlasování veřejnosti se rozhodne, která sídla vyhrají příspěvek na obecní či městskou slavnost a all-inclusive cestu do Bruselu.

Hlasování probíhá na Facebookové stránce Evropská komise v ČR od 19. dubna do 21. května. Hodnotí se projekty financované z evropských fondů. První tři projekty s nejvyšším poměrem „lajků“ (případně emotikonů jako wow, love apod.) k počtu obyvatel vyhrají příspěvek na obecní slavnost a pracovní návštěvu evropských institucí v Bruselu.

Soutěž se koná počtvrté, loni získaly ocenění Dívčí hrad, Kučerov, Modrá a Vlašim.

Revitalizace Městské knihovny Žatec na náměstí Svobody zajistila opravu celé budovy, která je kulturní památkou, i vylepšení zázemí pro čtenáře. Město na opravu získalo z evropských fondů dotaci přes 12 milionů korun.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru