V nemocnici léčí covidový zápal plic unikátním přístrojem. S jeho pořízením pomohlo město Louny
ilustrační foto: CC0
Louny

Louny, Slaný - Rada města Loun na svém posledním jednání souhlasila s finančním darem 200 tisíc korun pro nemocnici ve Slaném na pořízení laserového přístroje sloužícího k reparaci covidem postižené plicní tkáně. Pořizovací cena laseru je 664 tisíc korun.

Nemocnice ve Slaném disponuje nově MLS laserem, který aktivně využívá v léčbě akutního covidového zápalu plic a zároveň jako terapii postcovid syndromu, tedy chronické dušnosti a nevýkonnosti trvající po prodělání nemoci covid-19. MLS laser pomáhá regenerovat plicní tkáň, uvolňovat svalové spasmy hrudního koše a vede k celkovému zlepšení výkonnosti.

Jedná se o léčbu, která není hrazena zdravotní pojišťovnou, a tak týdenní terapie vychází na 2500 Kč, včetně srovnávacího vyšetření před a po provedení terapie.

V případě zájmu o terapii volejte na tel.: 731 168 856, nebo 736 733 073 pro konzultaci s odpovědným lékařem.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru