UPOZORNĚNÍ: Rekonstrukce vodovodu uzavře polovinu parkoviště v ulici Osvoboditelů
ilustrační foto
Louny

Louny - Radnice v Lounech informuje, že v termínu od 14. června do zhruba 31. července budou probíhat stavební práce společnosti SVS, spojené s rekonstrukcí vodovodního řadu v ulici Osvoboditelů v úseku od čp. 887 k čp. 510 v Lounech.

V rámci této rekonstrukce budou stavební práce probíhat i na části parkoviště (závorový systém) a v ulici Osvoboditelů v úseku od Komenského náměstí k ulici Vrchlického. Z uvedeného důvodu nebude možný vjezd do tohoto úseku a cca polovina parkoviště bude dočasně uzavřena. Zbývající část parkoviště bude vyhrazena pouze pro držitele parkovacích karet na parkoviště Osvoboditelů.

"Omlouváme se za komplikace spojené s dopravou a parkováním v této části města," stojí na webu města.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru