Zloděj vyraboval garáže v Lounech, k jeho smůle ale udělal velkou chybu
ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Louny

Lounsko - Na konci května přijali lounští policisté oznámení o odcizení velkého množství různých věcí ze dvou garáží v Lounech.

Neznámý pachatel měl z garáží nacházejících se v jednom areálu ukrást například několik disků i s pneumatikami, střešní úložný box, různé nářadí, stavební materiál, indukční desku, několik rádií, radiogramofon, jízdní kolo, interiérové dveře a řadu dalších věcí. Celkem tím jejich majitelům měl způsobit škodu odhadnutou na nejméně 55 tisíc korun.

Dotyčný však ke své smůle udělal velkou chybu. Odcizené věci totiž nepřemístil nijak daleko a uložil je v blízké garáži. Jeden z okradených pak malým otvorem ve vratech v této garáži uviděl své odcizené kolo a přivolal na místo policii. Po otevření garáže bylo jasné, že v ní je i většina dalších odcizených věcí, ty byly nalezeny ještě i v jiné garáži. Policisté nalezený lup zajistili a věci následně vrátili jejich majitelům.

Jako podezřelého pak zjistili jednoho z uživatelů garáží, který se nakonec ke krádeži přiznal. Sedmapadesátiletému muži z Loun policisté sdělili podezření z trestného činu krádeže, za jehož spáchání mu u soudu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru