Konflikt mezi dvěma muži kvůli pár stovkám skončil vykopnutými dveřmi, fackou a rozlitým pivem
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Louny

Lounsko - Z trestného činu porušování domovní svobody obvinil vyšetřovatel kriminální policie 28letého muže z Lounska. Ten měl začátkem června vniknout do bytu svého známého a požadovat po něm vrácení několika set korun.

Když ho známý do bytu nechtěl pustit, měl vykopnout vstupní dveře. Uvnitř pak měl dotyčnému vulgárně nadávat a dát mu facku. Pak měl ještě nožem odříznout zástrčku na pračce a mikrovlnce a rozlít v bytě pivo. Nakonec tam měl odcizit cigarety, montérky a pracovní boty a poté z bytu odejít. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na částku 2.500 korun.

"Pokud soud obviněnému jeho vinu prokáže, může ho potrestat odnětím svobody v rozmezí šesti měsíců až tří let," dodala policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru