Šofér v noci na Lounsku dojezdil, po policejní kontrole putoval rovnou do cely!
ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - Podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky si svým počínáním vysloužil 46letý muž, kterého policisté přistihli za volantem opilého.

Uprostřed noci z pátku na sobotu řídil dotyčný v obci na Lounsku osobní vozidlo značky Citroen C5, když ho zastavila policejní hlídka. Podle dechových zkoušek se hodnoty alkoholu u řidiče vyšplhaly na 1,6 promile.

"Muž tak skončil v cele a policisté mu sdělili podezření ze zmíněného trestného činu. Kromě peněžitého trestu nebo zákazu činnosti by ho soud v krajním případě mohl potrestat i odnětím svobody až na jeden rok," uvedla policejní mluvčí miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru