Muž (74) chodil schválně ničit zámek u chaty, poškodil ho celkem dvanáctkrát! Proč to dělal?
ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Lounští policisté sdělili podezření 74letému muži, který měl od března do června ve dvanácti případech poškodit zámek u jedné z chat v zahrádkářské kolonii v Lounech.

Zámek měl opakovaně navrtávat, případně do něho zastrkávat různé předměty a jinak poškozovat. Kromě toho měl v jednom případě z uvedené chaty odcizit bezpečnostní kameru. Za zmíněnou chatou měl dokonce překopat záhony s vysetou zeleninou. "Důvodem tohoto zvláštního jednání mají být rodinné majetkové spory. Poškozením zámků a odcizením kamery měla být majitelům způsobena celková škoda vyčíslená na více než 17 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení pro podezření z trestného činu poškození cizí věci.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru