Na silnici z Loun do Mostu načapali zfetovaného řidiče v BMW. Jel bez papírů, zato s pervitinem v krvi
ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Koncem června v odpoledních hodinách zastavila hlídka lounských policistů na silnici směřující z Loun na Most osobní vozidlo značky BMW, aby provedla silniční kontrolu. Přitom se ukázalo, že 35letý muž, který seděl za volantem, nevlastní řidičský průkaz.

Kromě toho policisté provedli i orientační test na užití drog a ten vyšel řidiči pozitivně na amfetamin. Na základě toho se muž podrobil odběru krve, kterou policisté zaslali na toxikologický rozbor. Ten prokázal přítomnost amfetaminu v koncentraci, při které se řidič ovlivněný touto návykovou látkou již dopouští trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

„Tento týden tedy policisté dotyčnému sdělili podezření ze zmíněného trestného činu, za jehož spáchání hrozí odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.“ dodala policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru