Na Doupově budou v září cvičit vojáci, upozorňují hlavně na výcvik s ostrou střelbou!
ilustrační foto
Louny

Klášterec nad Ohří - Klášterecká radnice opět upozorňuje na výcvik ve vojenském újezdu Hradiště v Doupovských horách, který bude znamenat větší hlučnost. Vojáci tady budou cvičit v průběhu celého září.

Újezdní úřad Hradiště oznámil termíny výcviků od 6. do 24. září. Cvičit se bude jen několik hodin denně, zejména ale v druhé polovině září i celý den. Výcvik bude probíhat v ranních i večerních hodinách, lidé mají počítat se zvýšeným pohybem vojenské techniky a zvýšenou hlučností. "Upozorňuji především na výcvik vojsk s ostrou střelbou dne 18.9. (sobota) a 19.9.2021 (neděle)," uvádí v informačním sdělení podplukovník Petr Vašíček, přednosta Újezdního úřadu Hradiště.

3108ujezd

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru