Mladíček si v noci vyjel pro cigarety, teď má oplétačky s policií! Zůstat raději doma měl hned ze tří důvodů
ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - Policisté řeší jednání 18letého mladíka z Lounska, který si koncem srpna během noci bez vědomí svého kamaráda a spolubydlícího „vypůjčil“ klíče od jeho vozidla a s tím pak odjel údajně proto, aby si koupil cigarety.

Při zpáteční cestě vozidlo chtěla zastavit policejní hlídka, která mu dávala výzvy k zastavení. Mladý muž, jenž si byl vědom, že není držitelem řidičského oprávnění, však na výzvy k zastavení nereagoval a jel dál. Jeho jízda však skončila na polní cestě, kde zapadl a nezbylo mu, než z vozidla vystoupit. Orientační test, který s ním policisté provedli, navíc ukázal na přítomnost návykových látek.

"Dotyčný je kvůli „vypůjčení“ auta bez souhlasu majitele podezřelý ze spáchání trestného činu neoprávněné užívání cizí věci, za které může soud viníka podle zákona v krajním případě potrestat až dvouletým odnětím svobody. Kromě toho bude jeho další přestupky, kterých se té noci měl dopustit, řešit příslušný správní orgán, jemuž policisté jednání mladého muže oznámili," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru