Připravte se! Za pár dní začne rekonstrukce kanalizace a vodovodu v Mánesově ulici
SVS zahájí rekonstrukci kanalizace a vodovodu v Mánesově ulici. Foto zdroj: město Louny
Louny

Louny - V Mánesově ulici v Lounech zahájí Severočeská vodárenská společnost a.s. (SVS) rekonstrukci vodovodu a kanalizace pro cca 300 napojených obyvatel.

V rámci rekonstrukce dojde k výměně vodovodu a kanalizace, částečně ve stávající trase, částečně v trase nové v ulici Mánesova a v prostranství před divadlem mezi ulicemi Osvoboditelů a Na Valích.

Rekonstruované vodovodní řady budou při rekonstrukci odstaveny a zásobování okolních nemovitostí pitnou vodou bude zajištěno provizorním povrchovým vodovodem.

Investorem stavby je SVS. Stavba byla zahájena protokolárním předáním staveniště 22. června 2021. V těchto dnech probíhá instalace dopravně-inženýrského opatření, vytyčení inženýrských sítí a zřízení staveniště. Vlastní stavební práce začnou v polovině září. Podle smlouvy o dílo má být stavba dokončena za 12 měsíců od předání staveniště, tj. do 22. června 2022.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru