Šedesát let společného života! Manželé Kušejovi ze Žiželic oslavili diamantovou svatbu
Vasil a Mária Kušejovi jsou manželé už 60 let. Foto: Petr Marek
Louny

Žiželice - Diamantovou svatbu oslavili 28. srpna v obci Žiželice Vasil a Mária Kušejovi.

Protože se rozhodli udělat oslavu pouze v rodinném kruhu, přišli jim k tomuto významnému výročí popřát zástupci obce domů. „Přejeme manželům hlavně zdraví a spoustu krásných chvil se svými blízkými,“ popřála za vedení obce starostka Helena Makuková.

0709manzele

0709manzele5

Vasil a Mária Kušejovi jsou manželé už 60 let. Foto: Petr Marek

Diamantová svatba patří mezi nejoslavovanějších výročí svatby

Diamantová svatba znamená 60 let společného života a patří do trojice nejznámějších a nejoslavovanějších výročí svatby. Diamantová svatba sice není tak kulatým výročím svatby, jako předešlá zlatá svatba, ale je mnohem vzácnější. Znamená to, že dotyčný měl ve svém životě štěstí na toho pravého partnera a prožili jste spolu obdivuhodných 60 let v manželství, a to je hned dvojnásobný důvod k oslavě!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru