ZE SPORTU: Premiéra Slavoje Žatec na novém stadionu byla za tři body
Foto zdroj: Žatecký maják
Louny

Žatec - Brankou z penalty, kterou proměnil Petr Klinec, vyhráli fotbalisté Slavoje Žatec zápas krajského přeboru proti Jiskře Modrá 1:0.

Šlo o první zápas na domácím stadionu po dvouleté rekonstrukci. Žatecký Slavoj se tak i po sedmi kolech drží v první polovině tabulky, když má 12 bodů a na třetí Kadaň ztrácí pouhé tři body. Tabulku vedou suverénní Domoušice.

První mistrovský zápas na rekonstruovaném stadionu se hrál po dvouleté odmlce, kdy několik zápasů hrál Slavoj v nedalekých Blšanech a řadu utkání úplně zrušila proticovidová opatření. Během této doby prošel areál významnou proměnou. Díky dotaci od MŠMT a spolupráci s městem má fotbalový klub novou tribunu pro 550 diváků, trávník s automatickou závlahou, nové oplocení hřiště i zcela novou zeď kolem areálu. Vše v hodnotě 22 milionů korun.

„Další úpravy se ještě budou provádět v rámci dodělávek a další rekonstrukce se plánuje. Týká se šaten a restaurace, bude záležet i na případné dotaci,“ uvedl předseda FK Slavoj Pavel Maňák.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru