Auto na průtahu Žatcem srazilo chodce! Policie hledá osádku z tmavého Volkswagenu
ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - Policisté šetří dopravní nehodu, která se stala v Žatci ve čtvrtek 9. září kolem 05:40 hodin. Na ulici Plzeňská na silnici č. I/27 u BČS Benzina došlo ke střetu osobního vozidla zn. Škoda Octavia jedoucího od kruhového objezdu směrem na Plzeň, a chodce, který přecházel silnici směrem k benzinové čerpací stanici.

Na výjezdu z čerpací stanice stálo v tu chvíli motorové vozidlo tmavé barvy zn. Volkswagen, které dávalo přednost vozidlům jedoucím po hlavní silnici. V tomto vozidle byl řidič a spolujezdec, který byl předtím na čerpací stanici nakupovat. Tato osádka vozidla byla přímými svědky uvedené nehody. Pomáhala na místě nehody zraněnému chodci a z místa pak odjela ještě před příjezdem policie. Tito svědci, jejichž svědectví by bylo přínosem pro upřesnění průběhu dopravní nehody, tedy nebyli ztotožněni.

"Prosíme tedy tímto svědky z vozidla značky Volkswagen, kteří na místě pomáhali zraněnému chodci, aby kontaktovali policii buď na bezplatné tel. lince 158, anebo se přihlásili přímo na Dopravním inspektorátu v Lounech, náměstí Benedikta Rejta 2297, tel.: 974 445 600," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru