Jak se zbavit dluhů nebo zastavit exekuci? Lidé v Žatci mohou využít akci „Milostivé léto“
ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - Jedinečnou možnost, jak se zbavit některých dluhů nebo zcela zastavit exekuci, nabízí akce Milostivé léto. Podrobnosti vysvětlí pracovníci Sociálního centra pro rodinu v Žatci.

Máte dluhy vůči městu (nájemné, pokuty), zdravotní pojišťovně, dopravnímu podniku, ČEZ, České televizi, Českému rozhlasu a podobným veřejnoprávním subjektům a tyto dluhy jsou již vymáhány exekučně? Pak využijte právě možnosti Milostivého léta.

Milostivé léto bude probíhat od 28. 10. 2021 do 28. 1. 2022. Dlužníci díky němu získají příležitost, jak se vymanit z dluhové pasti a začít znovu žít normální život.

Uhradíte-li v této době jistinu dluhu a 908 Kč odměnu exekutora (poplatek + DPH) a napíšete mu, že uplatňujete Milostivé léto (část 2 čl. IV., bodu 25, zákona č. 286/2021 Sb.) budete exekutorem osvobozeni od zbývající části dluhu a exekuce bude zastavena, tzn. nebudete muset hradit úroky, poplatky advokátům ani penále.

Nejste si jisti, zda na vaše exekuce můžete využít akci Milostivé léto? Nevíte, jak postupovat, abyste této mimořádné akce mohli využít?
Kontaktujte Sociální centrum pro rodinu, z. ú., poradna – poliklinika 2. patro, mob. 772 722 875, tel. 414 110 672.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru