Muž lhal o výši svého příjmu, aby dostal úvěr. Ten teď nesplácí
ilustrační foto
Louny

Lounsko - Trestní stíhání 39letého muže kvůli úvěrovému podvodu zahájil komisař lounské služby kriminální policie a vyšetřování. Dotyčného viní z toho, že v lednu tohoto roku měl s úvěrovou společností uzavřít smlouvu o spotřebitelském úvěru na částku 20 tisíc korun.

V žádosti o úvěr však uvedl kromě příjmu z invalidního důchodu ještě další pravidelný příjem, který ve skutečnosti neměl. "Úvěr mu byl v požadované částce poskytnut, muž ale dosud ani jednu splátku neuhradil a poškozená společnost se tak obrátila na policii. Pokud jeho případ skončí u soudu, může být v případě uznání viny potrestán odnětím svobody až na dva roky," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru