Další krok k bezpečnější dopravě v Žiželicích. V nebezpečné zatáčce přibylo zrcadlo
V nebezpečné zatáčce v Žiželicích je nové dopravní zrcadlo. 2x foto: Petr Marek
Louny

Žiželice - Na základě podnětů od občanů požádal obecní úřad v Žiželicích o umístění dopravního zrcadla u železničního přejezdu v Žiželicích ve směru na Hořetice.

„Je to velice nepřehledná zatáčka, kde je i nechráněný železniční přejezd a silnice je tam zúžená. Je to ale také velmi frekventovaná cesta nejenom auty a náklaďáky, ale i chodci. Lidé tam chodí na procházky s kočárky a pejsky,“ řekla starostka obce Žiželice Helena Makuková.

Právě kvůli bezpečnosti požádala obec Správu a údržbu silnic o umístění dopravního zrcadla „Děkujeme tímto společnosti SÚS Ústí nad Labem – provoz Louny – za rychlou realizaci,“ dodala starostka.

2411zizelice

V Žiželicích je to v krátké době už druhý krok k zajištění bezpečnější dopravy v obci. V říjnu tam byly nainstalovány tubusy s reflexními samolepkami pro chodce. Informovali jsme ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru