Krizový štáb v Lounech doporučil omezit průběh akce rozsvícení vánočního stromu
Rozsvícení vánočního stromu (r. 2019). Autor: David Tesař
Louny

Louny - Radnice v Lounech informovala o doporučení krizového štábu obce s rozšířenou působností Louny k adventní akci v neděli 28. listopadu.

Krizový štáb na svém pondělním jednání doporučil omezit průběh akce Rozsvícení vánočního stromu. Tradiční program místních MŠ a ZŠ a lounských zájmových klubů na Mírovém náměstí je mimojiné z důvodu komplikovanosti testování účinkujících dětí zrušen. Akci bude i nadále doprovázet bohatý stánkový prodej a občerstvení, samotné rozsvícení vánočního stromu proběhne v průběhu nedělního podvečera.

Letošní rozsvícení můžete také shlédnout z věže chrámu sv. Mikuláše. Na mimořádné výstupy na věž je třeba se předem přihlásit v Infocentru Louny.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru