OBRAZEM: Tanečníci z Podbořan vystupovali kvůli covidu před prázdným hledištěm
Foto: Laurencia Helásková
Louny

Podbořany – Kvůli pandemii covidu a dalším opatřením se nemůžou konat různá vystoupení a koncerty. To se dotklo i tanečního vystoupení dětí ze ZUŠ v Podbořanech, které se konalo tento týden v místním Kulturním domě Pegas.

Sice před prázdným hledištěm, ale přesto se vystoupení tanečníků konalo a veřejnost a rodiče o něj nepřijdou. „Dohodli jsme se s místní televizí, že se vystoupení natočí a zájemci ho můžou vidět na stránkách školy nebo kanálu YouTube,“ vysvětlil ředitel ZUŠ Podbořany Martin Říhovský.

Děti ze ZUŠ Podbořany připravily celkem dvě akce. První je Novoroční taneční vystoupení ZUŠ Podbořany a druhá akce se jmenuje Vernisáž výstavy výtvarných prací žáků ZUŠ Podbořany. Obě jsou natočené a ke shlédnutí. „Kvůli opatření můžeme dělat jenom komorní akce do maximálně 20 lidí, takže bychom nezvládli pozvat všechny rodiče,“ řekl ředitel.

Do budoucna se chystají další vystoupení, bude se jednat o malé interní koncerty v prostorách školy pro malý počet posluchačů, a to právě z důvodu epidemických opatření. Do června jich má škola v plánu přibližně osm.

foto

2001podborany2

2001podborany3

2001podborany5

2001podbořany

2001podborany6

2001podborany7

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru