Muž kradl v supermarketu, kvůli pár stovkám riskoval tři roky v kriminále
ilustrační foto
Louny

Žatec - Až tři roky strávené za mřížemi riskoval 23letý muž, který v neděli odpoledne podle informací policistů odcizil zboží za pár stokorun.

V žateckém supermarketu si na prodejně měl do tašky a oblečení schovat držák na mobil, vůni do auta a další věci a projít přes prostor pokladen bez jejich zaplacení. Pracovník ostrahy prodejny si však dotyčného všiml a zastavil ho. Daleko tak odcizené zboží nedonesl a sám skončil v poutech.

"Policisté pak zjistili, že za podobné jednání byl muž nedávno odsouzen a soud ho tedy zřejmě bude čekat znovu. Ještě v ten samý den mu sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže," dodala policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru