Ukrajinské děti mohou začít navštěvovat Základní uměleckou školu v Podbořanech. Výuku budou mít zdarma
Interní koncert ZUŠ Podbořany. Škola nově přijímá i děti válečných uprchlíků z Ukrajiny. Foto: Laurencia Helásková
Louny

Podbořany - Základní umělecká škola Podbořany nabízí výuku dětem válečných uprchlíků z Ukrajiny. Škola je schopna v tuto chvíli v rámci své volné kapacity přijmout cca 50 dětí z Ukrajiny, zejména do výtvarného oboru, tanečního oboru, pěveckého sboru a několik jednotlivců do výuky hudebních nástrojů.

Vše bude po osobní dohodě s rodiči dětí a na základě písemné přihlášky. (Přijímají děti od sedmi let věku). Elektronická přihláška zde: https://www.klasifikace.jphsw.cz/?hash=17d63b1625c816c22647a73e1482372b

ZUŠ požaduje doklady: Vízum o strpění. Výuka bude do konce školního roku poskytována dětem válečných uprchlíků zdarma. Podrobné info zde: https://www.zuspodborany.cz/aktuality/prijimame-deti-valecnych-uprchliku-z-ukrajiny-k-umeleckemu-vzdelavani-od-7-mi-let

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru