Žatečanka často řídí sjetá drogami, chtěli jí kvůli tomu sebrat auto
ilustrační foto
Louny

Žatec - Policisté sdělili podezření 42leté ženě ze Žatce, která měla počátkem měsíce řídit osobní vozidlo značky Škoda Octavia pod vlivem drog. Žena byla minulý týden v nočních hodinách zastavena v ulici Husova v obci Žatec policejní hlídkou.

Policisté s ní provedli orientační test, na jehož základě bylo zjištěno, že je pod vlivem omamných a psychotropních látek, proto byla ženě zakázána další jízda. Tento prohřešek dotyčná páchala opakovaně, proto bylo předmětné vozidlo zajištěno jakožto nástroj trestné činnosti.

"Vzhledem k tomu, že policisté následně zjistili, že vozidlo ženě nepatří, vrátili ho majiteli. Řidička nyní čelí podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě soudem uznané viny hrozí dotyčné trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedl policejní mluvčí Kamil Marek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru