NAPSALI JSTE NÁM: Gymnazisté v Podbořanech napekli sušenky na charitativní koncert pro ukrajinské děti
Foto: Gymnázium a SOŠ Podbořany
Louny

Podbořany - Již v pátek se uskuteční koncert Škola škole, na kterém chceme získat finanční prostředky pro ukrajinské děti v ZŠ1 Koločava, kam uprchlo mnoho rodin z míst bojů. Pomocí organizace PřesHranice budou dětem pořízeny výtvarné a sportovní pomůcky.

Půjčili jsem si cvičnou kuchyň školy a téměř 4 hodiny jsme pekli několik druhů sušenek, také psí pamlsky, které chceme na koncertě prodávat, výtěžek bude součástí finanční sbírky. Naši talentovaní studenti připravili originální pohlednice, jež si budete moci zakoupit.

Chtěli bychom všechny srdečně pozvat 27.5. od 17 hod do Kulturního domu v Podbořanech. Je připraven bohatý program, na koncertě budou účinkovat současní studenti gymnázia a pozvání přijali i absolventi školy. Připravujeme raut, výstavu výtvarných prací a od 15 hod budou před kulturním domem také soutěže pro malé děti.

(Text a foto: studenti podbořanského gymnázia a Romana Havrdová)

2305podborany4

2305podborany

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru