Malý chlapec spadl v soutěskách v Hřensku ze skály, letěl pro něj vrtulník
2x foto zdroj: HZS Ústeckého kraje
Louny

Hřensko - Hasiči, záchranáři i policisté vyjížděli v neděli v odpoledních hodinách k pádu nezletilého chlapce z většího kamene skalního masivu v Edmundově (Tiché) soutěsce ve Hřensku.

Podle informací došlo k pádu přibližně sedmiletého chlapce. Na místo vzlétl i vrtulník Letecké záchranné služby, který zraněného chlapce v podvěsu přepravil na dostupnější místo a následně ho transportoval do nemocnice. Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů k události uvedl, že záchranáři nezletilého chlapce s podezřením na středně vážné zranění transportovali letecky do nemocnice. Mluvčí hasičů k události dodal, že mělo jít o pád z výšky čtyř metrů.

0606hrensko2

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru