Žatečan se násilím vloupal do lovecké chaty, kromě křovinořezu si odnesl i dvacet kusů paroží
ilustrační foto: CC0
Louny

Žatecko - Ve druhé polovině května policisté na Žatecku přijali oznámení z podezření ze spáchání trestného činu krádeže vloupáním. Neznámý pachatel se měl dostat do lovecké chaty u malé obce v okrese Louny.

Za pomoci násilí měl vniknout do objektu, kde údajně odcizil křovinořez, sekeru a přes 20 kusů různého paroží. Svým počínáním způsobil škodu přesahující 18 tisíc korun. "Policisté po osobě intenzivně pátrali až do dnešních dnů, kdy zjistili, že se měl tohoto činu dopustit 34letý muž ze Žatce. Dotyčný si vyslechl podezření ze spáchání trestného činu krádeže vloupáním. V případě soudem uznané viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta," uvádí policejní mluvčí Kamil Marek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru