FOTO: Postoloprtské mažoretky patří mezi nejlepší! Na Mistrovství České republiky vybojovaly stříbro
Foto: Michal Hrdlička
Louny

 

Postoloprty - Postoloprtské mažoretky se tento víkend účastnily mistrovství České republiky skupin, klasická mažoretka. Oficiální mistrovství ČR pořádané Svazem mažoretek a twirlingu ČR se konalo v lázeňském městě Poděbrady.

Postoloprtské mažoretky jsou mažoretkový soubor s dlouholetou tradicí i zkušenostmi a na národním šampionátu reprezentovaly město Postoloprty dvě skupiny, děti mladší s choreografií Stronger pod vedením Jaroslavy Amlerové a Lucie Mihalčíkové a juniorky s choreografií Stampede pod vedením Evy Bizoňové a Lenky Kindlové.

 

Velkým úspěchem postoloprtského souboru, bylo získání titulu vicemistra České republiky a stříbrných medailí v kategorii děti mladší. Dalším úspěchem z horkého víkendu v Poděbradech, bylo krásné páté místo v soutěži Minimiss ČR Elinky Schubertové.

 

FOTO

2406Maž2

2406Maž3

 

2406Maž4

2406Maž5

2406Maž6

2406Maž7

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru