Na jezeře Most ubývá voda kvůli rozbitému přivaděči. Mola se mohou kroutit
Při pohybu na molech dbejte opatrnosti. Foto: město Most
Louny

Most - Na jezeře Most dochází k poklesu hladiny vody. Z tohoto důvodu byla přenastavena konstrukce uchycení plovoucích mol. Přesto pokles hladiny působí problémy, jelikož na některých místech došlo k porušení závěsů mol. Upozorňuje na to město Most.

Současně také dochází k prověšení kotevních lan. Každou drobnou závadu servisní organizace neprodleně odstraní a návštěvníkům jezera nehrozí žádné nebezpečí. Je však důležité, aby dbali zvýšené opatrnosti při pohybu na molech, protože hrozí případné zakopnutí o nerovnosti, nabádá magistrát.

Důvodem poklesu hladiny jezera Most je, že není průběžně dopouštěna voda, což způsobila závada na přivaděči, který je v majetku státního podniku DIAMO. Závada by měla být odstraněna v průběhu září 2022. Dojde tedy pravděpodobně k dalšímu poklesu hladiny jezera.

DIAMO se intenzivně snaží zajistit náhradní zdroj napouštění jezera do doby opravy přivaděče.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru