FOTO: Hasiči v Ohři u Černčic hledali člověka, našli ho mrtvého
Foto zdroj: FCB Hasiči Cítoliby
Louny

Lounsko - Nedělní záchranná akce na řece Ohři skončila neúspěšně. Hasiči a policisté spolu s potápěči pátrali po člověku ve vodě. Toho se podařilo najít, bohužel, už bez známek života. Na svém Facebooku o tom informovali místní hasiči.

"Dne 31.7.2022 v 16:04 vyjela jednotka na technickou pomoc, záchrana osoby z řeky u obce Černčice. Na místě jednotka za pomocí člunu spolupracovala s jednotkou HZS PS Louny, JSDH Černčice, Potápěči HZS Praha a PČR. Osoba nalezena bohužel bez známek života," píší hasiči z Cítolib na svém profilu na Facebooku.

0208hasici4

0208hasici

0208hasici3

0208hasici5

Pátrací akce u Černčic. Foto: Hasiči Cítoliby

Během deseti dnů jde už o druhou podobnou akci. Neúspěšně skončila záchrana na vodní nádrži ve Vidhosticích nedaleko Vroutku, kde probíhalo také pátrání po zmizelém člověku (psali jsme zde).

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru