Louňan ukradl z odložené kabelky peněženku. Když šel s platební kartou k bankomatu, narazil
ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - V posledních dnech policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 36letému muži z Loun z trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

V uplynulém měsíci odcizil z volně ležící kabelky peněženku s finanční hotovostí, osobními doklady a platební kartou. "Středem jeho zájmu se stala především platební karta, se kterou se pokusil vybrat finanční hotovost. Platební karta však byla již majitelem zablokována," uvedl k případu policejní mluvčí Kamil Marek.

Lounští policisté zjistili, že za samotnou krádeží a pokusem vybrání peněz je zodpovědný výše uvedený muž, kterého nyní může soud v případě prokázání viny poslat za mříže až na dvě léta.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru