Žatečan (27) spadl vlastní vinou do dluhové pasti, hrozí mu kriminál
ilustrační foto
Louny

Žatec - V těchto dnech lounští vyšetřovatelé z oddělení hospodářské kriminality obvinili 27letého muže ze Žatce z trestného činu úvěrového podvodu.

V období od ledna do března 2021 si měl u několika úvěrových společností sjednat úvěry a půjčky v různě vysokých částkách, vědom si toho, že nebude schopen sjednané závazky řádně uhradit. Činil tak s cílem podvodně nabytými finančními prostředky splatit své předchozí dluhy.

"Celková škoda, kterou svým jednáním poškozeným finančním společnostem způsobil, dosáhla výše bezmála 54 tisíc korun. V případě soudem uznané viny hrozí dotyčnému trest odnětí svobody až do výše dvou let," uvádí mluvčí policistů Kamil Marek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru