Město Louny získalo nového obvodního lékaře
Lounům se podařilo zajistit nového lékaře. Foto: město Louny
Louny

Louny - Město Louny vyhlásilo v měsíci červnu finanční pobídku pro nové praktické lékaře a pediatry ve výši 250 tisíc korun pro nově otevřenou ordinaci. Na výzvu radnice reagovala společnost DK praktický lékař s.r.o. a od pondělí 19. září bude možná předregistrace pacientů přes emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a na telefonu 601 506 285. Ordinace nového praktického lékaře se bude nacházet v 2. patře lounské polikliniky.

 

“Úroveň zdravotní péče byla priorita celé koalice. Aktivní přístup k otázce zdravotnictví se nám během volebního období opakovaně vyplatil, podařilo se nám v Lounech udržet lékařskou pohotovost a díky aktivitě radnice jsme nyní přilákali nového praktického lékaře,” uvedl po podpisu smlouvy starosta města Pavel Janda a doplnil: “věřím, že v tom budou Louny dál pokračovat a podobně úspěšně přilákáme i lékaře pro děti a dorost a potřebné specialisty.”

„V Lounech působíme několik let, máme zde ordinace neurologie a psychiatrie, provozujeme lékárnu na poliklinice a zajišťujeme komplexní zdravotní služby pro domovy seniorů a seniory v regionu,” představil činnost Distribuované kliniky v Lounech jednatel společnosti Jan Ponec a dodal: “k rozšíření poskytované péče o ordinaci praktického lékaře nás motivoval i aktivní přístup lounské radnice.“

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru