Starostou Loun se stal Milan Rychtařík. Ve funkci střídá Pavla Jandu
Novým starostou Loun byl zvolen Milan Rychtařík. Foto: Ladislav Bába
Louny

Louny - Ustavující zastupitelstvo zvolilo včera (24. října 2022) navečer nové vedení Loun. Starostou se stal Milan Rychtařík z hnutí ANO, místostarostou Pavel Csonka za ČSSD a neuvolněnou místostarostkou Martina Bečvářová z ANO, která bude mít na starosti investice, transparentní veřejné zakázky a otevřenou radnici. O změně ve vedení města informovalo lounské hnutí ANO na svém facebookovém profilu.


Do rady města usednou za Lounské patrioty Michal Pehr, Milan Čermák z ČSSD za SPD Jaromír Suchana a Jitka Hofmannová z ANO. V následujících dnech vydá nová koalice programové prohlášení pro období 2022 - 2026.


Milan Rychtařík ve svém proslovu nabídl spolupráci všem subjektům v zastupitelstvu a projevil zájem o širokou spolupráci. Dále nastínil nové kroky, které otevřou radnici ještě více občanům města.
Dále také poděkoval všem radním za jejich práci v uplynulém období a slova díků směřovala i k Pavlovi Jandovi a Vladimíru A. Honsovi za jejich dobře odvedenou práci pro město Louny.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru