Policisté vyšetřují napadení dvou lidí v centru Loun. Hledají svědky konfliktu
Ilustrační foto
Louny

Louny - Policisté pátrají po svědcích napadení, které se mělo stát minulý týden v centru Loun.

"Žádáme veřejnost o pomoc v souvislosti s událostí fyzického napadení, ke kterému mělo dojít dne 21. října 2022 ve 22:35 hod. v ulici Mírového náměstí 321 před barem Dejavu v Lounech," uvedl policejní mluvčí Kamil Marek.

Před zmíněným podnikem mělo dojít k fyzickému napadení dvou osob, které utrpěly lehká zranění. Po oznámení události lounští policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu výtržnictví. V Průběhu prověřování nelze vyloučit změnu právní kvalifikace. Policisté již ve věci provedli několik výslechů osob a vyhodnocují jednotlivé kamerové záznamy.

"V zájmu řádného objasnění okolností tohoto konfliktu se obracíme na veřejnost s žádostí o poskytnutí svědectví lidí, kteří událost viděli, případně o poskytnutí kamerových záznamů z mobilních telefonů. Informace lze sdělit na Obvodním oddělení Louny, ul. Cukrovarská zahrada 1124, Louny, telefon 974 437 500, nebo na bezplatnou linku 158, za pomoc předem děkujeme," dodal mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru