Žena jede přes celou Evropu na kole. V Žatci jí teď provedli nehezkou věc
Ilustrační foto
Louny

Ústecký kraj - Cyklistka, která putovala v mezinárodním závodu přes celou Evropu, nebude v dobrém vzpomínat na odpočinek v Ústeckém kraji. Přišla zde o své věci. Policisté už kvůli tomu ve zkráceném přípravném řízení sdělili 27leté ženě z Kladna podezření z přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

"Čtvrtou neděli v červenci odstartoval v Belgii mezinárodní cyklistický závod napříč Evropou s názvem "The Transcontinental Race" s cílovou destinací Bulharsko. Účastnice závodu, 27letá cizinka, se rozhodla pro krátký odpočinek v Žatci, kde chtěla nabrat nové síly. V nočních hodinách byla sportovkyně při spánku na skateboardové rampě okradena. Neznámý pachatel ženě odcizil peněženku s doklady a finanční hotovostí a platebními kartami, kterou měla v těsné blízkosti u sebe. Poškozená se ještě pokusila lapku dostihnout, což se jí ale nepodařilo," uvádí policejní mluvčí Kamil Marek.

Zhruba po čtyřech hodinách po samotné krádeži přivolal personál čerpací stanice v Žatci policii kvůli několika neúspěšným pokusům o platby za alkohol a cigarety. Hlídku upozornili na podezřelou ženu, která se snažila kartami, které už majitelka naštěstí stačila zablokovat, zaplatit. Strážci zákona pak dotyčnou odvezli na oddělení k provedení dalších úkonů. U sebe měla kromě platebních karet i další věci, které byly cyklistce odcizeny.

"Policisté kradené věci zadržené odebrali a ona sama byla umístěna do policejní cely, následně jí policisté sdělili podezření z přečinu, za jehož spáchání stanula v uplynulých dnech před soudem," dodává Kamil Marek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru