CHYSTÁ SE: Zámek Krásný Dvůr pořádá v sobotu netradiční Svatokateřinské prohlídky. Připraven je i klavírní recitál Michala Maška
Foto zdroj: FCB Zámek Krásný Dvůr
Louny

Krásný Dvůr - Nenechte si ujít netradiční Svatokateřinské prohlídky zámeckých interiérů již tuto sobotu, tedy 26. listopadu 2022. Provázet bude kastelánka zámku Mgr. Michaela Hofmanová.

Návštěvníci se dostanou také do míst, která nejsou běžně přístupná. Připraveny jsou dvě mimořádné prohlídky pro skupiny 25 osob. První začíná v 10.00 hodin a druhá ve 14.00 hodin. Cena vstupného je 190 korun.

Pro milovníky kvalitní hudby připravila správa zámku také na sobotu 26. listopadu Podvečerní Rendez-vous – klavírní recitál Michala Maška, který v pouhých šestnácti letech natočil jako první Čech slavné Bachovy Goldberg variationeny.

Vy se tedy můžete v romantickém prostředí velkého zámeckého sálu zaposlouchat například do Beethovenových či Mozartových sonát. Koncert začíná v 17.00 hodin, délka trvání je 60 minut. Vstupné je 150 korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru