Nehoda osobáku a dodávky na silnici číslo 13 mezi Mostem a Chomutovem. Foto: HZS Ústeckého kraje
Louny

Ústecký kraj - Silnice v Ústeckém kraji pokryla na řadě míst ledovka. Policisté od čtvrtečních ranních hodin řešili desítky nehod. Několik lidí se při nich zranilo. Hasiči na svém facebookovém profilu o některých nehodách informují.

Jednotka ze stanice Lovosice a dobrovolná jednotka z Koštic vyjely v 7:14 k dopravní nehodě osobního auta u Křesína. Auto se převrátilo do příkopu. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Odvezla jej Zdravotnická záchranná služba. Hasiči postavili vůz na kola, nic z něj neuniklo.

1201nehody1

Jednotka ze stanice Roudnice nad Labem vyjela v 6:50 k dopravní nehodě dvou osobních aut u Roudnice nad Labem. Při nehodě byli tři lidé zraněni. Jednoho z nich hasiči z vozu vyprošťovali. Provedli protipožární opatření. Zraněné vzala do péče Zdravotnická záchranná služba.

1201nehody2

Jednotka ze stanice Lovosice a dobrovolná jednotka z Třebenic vyjely v 4:59 k dopravní nehodě osobního auta u Jenčic. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Hasiči mu v rámci předlékařské pomoci nasadili krční límec a předali ho Zdravotnické záchranné službě. Na místo byl povolán sypač.

1201nehody3

Jednotka ze stanice Most a podniková jednotka Severní energetická vyjely v 3:50 k dopravní nehodě dodávky a osobního auta v Mostě. Při nehodě byli tři lidé zraněni. Vzala je do péče Zdravotnická služba. Hasiči na místo povolali sypač SÚS. Pomohli naložit havarovaná auta na odtah.

1201nehody5

4x foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru