Lounská radnice lidem dopisy s platbou za odpady už posílat nebude. O všem se dozvědí z letáku
Foto: město Louny
Louny

Louny - Městský úřad v Lounech občanům nezašle dopis s platebními údaji k místnímu poplatku za odkládání komunálního odpadu z nemovité věci. Informuje o tom letákem.

Poplatek zůstal ve stejné výši jako loni. Nemají-li občané uschované platební údaje z minulosti, kde je i variabilní symbol, měli by se včas obrátit na městský úřad. „Občané se v takovém případě mohou obrátit na ekonomický odbor, Nikolu Kabelovou, telefonicky 415 621 156, e-mailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo osobně v kanceláři č. 420 ve 4. patře Městského úřadu v Lounech,“ vyzývá tiskový mluvčí Loun Marcel Mihalik.

Poplatek lze uhradit: v hotovosti na pokladnách městského úřadu (Mírové nám. 35, Pod Nemocnicí 2379), kartou na pokladně městského úřadu (Pod Nemocnicí 2379), převodem na účet města Loun č. 90034-1020793399/0800 vedený u České spořitelny a.s., poštovní poukázkou A, kterou lze vyzvednout na kterékoli poště. Při platbě převodem na účet nebo složenkou je nutné zadat příslušný variabilní symbol, který je uveden v dopise z minulého roku nebo na pokladním dokladu, případně na vyžádání u ekonomického odboru.

„Vyzýváme občany, aby v případě nejasností kontaktovali ekonomický odbor. Upozorňujeme, že poplatek, který nebude uhrazen v termínu splatnosti, může být navýšen až na trojnásobek. Občané budou vyrozuměni rovněž informačním letákem,“ dodal mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru