PŘÍBĚH: Bonyho jeho rodina opustila. Psí dobrák už téměř rok marně vyhlíží nového pána
Bony. Foto: Jitka Fárová
Louny

Jimlín - Bony se do Útulku pro opuštěná zvířata v Jimlíně dostal v červenci 2022, kdy svému pánovi utekl. Jeho majitel se ho poté vzdal, a tak pes mohl být nabídnut k adopci. Zatím ale na novou rodinu tento švýcarský ovčák marně čeká už několik dlouhých měsíců.

„Bony je velice hodný pes, byl zvyklý žít u domku s velkou zahradou,“ řekl majitel útulku David Kubalík. Bony v útulku hodně zhubl, i přesto, že prý velice dobře jí. „Stýská se mu totiž stále po jeho pánovi. Žádné citové pouto si nedělá ani k nám. Je to pes jednoho pána,“ uvedla pracovnice útulku Iveta Danišová.

1305bonykz2

Bony. Foto: Útulek Jimlín

Psí pohodář zvládá základní povely a rád chodí na procházky. „Není vhodný do bytu, je totiž teritoriální, to znamená, že si značkuje své území,“ vysvětlil David Kubalík.
Kamarády mezi psy si Bony vybírá, fenky akceptuje, ale je to určitě lepší vyzkoušet na společné procházce. „Moc bychom Bonymu přáli hodného, ale zároveň i zkušeného páníčka, který má s tímto plemenem zkušenosti,“ dodala na závěr Iveta Danišová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru